„Електричеството е стока, която не може да се съхранява в

...
„Електричеството е стока, която не може да се съхранява в
Коментари Харесай

Русия заграби Запорожката атомна централа от Украйна

„ Електричеството е стока, която не може да се съхранява в склад. Следователно, в случай че енергийната система на Украйна е подготвена да одобри и заплаща, тогава ще работим, в случай че не приемем, ще работи за Русия “, сподели той, представен от РИА „ Новости “.

Хуснулин уточни още, че Русия няма „ да се тревожи къде да продава електричеството “. Планът на Москва е да резервира всички работни места в централата.

В момента съветската войска управлява цялата Херсонска и част от Запорожка област в Южна Украйна. В окупираните територии са основани военно-граждански администрации, излъчват се съветски малките екрани и радиостанции и се възвръщат комерсиалните връзки с анексирания през 2014г. полуостров Крим.

Руският вицепремиер Марат Хуснулин оцени високо вероятностите за интерграция на Запорожка област в Украйна с Русия. Хуснулин съобщи, че страната му има намерение да възвърне всички “освободени територии”. Става дума за окупираните по време на по този начин наречената специфична военна интервенция украински райони.

По време на посещаване в следения от съветските войски украински град Мелитопол Марат Хуснулин сподели, че във всички по този начин наречените от него “освободени територии” ще бъде въведена рублата, която последователно би трябвало да замести гривната. По думите му този месец жителите на Запорожка област ще получат заплатите и пенсиите си в съветски рубли.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР