Електрическият скутер Kugoo Kirin M4 е бърз, надежден и издръжлив Електрически

...
Електрическият скутер Kugoo Kirin M4 е бърз, надежден и издръжлив
Електрически
Коментари Харесай

Kugoo Kirin M4 - сгъваем е-скутер за всякакви пътища 


Електрическият скутер Kugoo Kirin M4 е бърз, благонадежден и устойчив

Електрически скутер с универсално предопределение, в това число за градско каране и офроуд, се предлага на преференциална цена с отстъпка в световния онлайн магазин Geekbuying, който този месец отбелязва своята 11-та годишнина с доста промоции за необятна гама от артикули.  

Представяме модела – мощен и здрав електрически скутер на цена от €436,62 след ваучър за отстъпка GKB11ANNI2 и безвъзмездна доставка от европейски склад. 

Kirin M4 е подобаващ за всевъзможни сюжети на потребление, включително в градски условия и за офроуд

С безчетков мотор 500W, обсъжданията е-скутер е кадърен да развие скорост от 45 км/ч, която се смята за огромно достижение на сходно транспортно средство. Разбира се, ездачите би трябвало да са изключително деликатни, когато изпитват границите на вероятното с Kirin M4 и на всеки различен електрически скутер. Разумната скорост на напредване с е-скутер е към половината от оптималната, с цел да спокойни всички участници в придвижването по пътищата. 

поддържа три скоростни режима – еко 15 км/ч, регулярен 30 км/ч и състезателен 45 км/ч, които могат да се управляват с един бутон съгласно другите условия на пътната настилка, тъй че возенето с е-скутера да е по-комфортно и по-сигурно. 

Kirin M4 има три режима на скоростта – еко, регулярен и състезателен

За постоянното и по-меко возене способстват 10-инчовите пневматични гуми, които имат отбрана против плъзгане, обезпечават мощен захват, устойчиви се на изхабяване и в последна сметка – безвредни. Подходящи са за разнообразни типове пътища. 

е подсигурен с двойна дискова спирачка на предното и задното колело. В допълнение, е-скутеръте е оборудван със система за намаляване на ударите, която ще направи карането по-комфортно и безвредно, изключително по неравни терени. 

Kirin M4 е оборудван с двойни дискови спирачки на предното и задното колело

Що се отнася до пробега, този е-скутер е кадърен да измине до 45 км с едно зареждане на батерията, което е съществено достижение. Батерията на е литиева, с потенциал 10 Ah и се зарежда за към 6 часа. 

Интелигентен екран начело на скутера демонстрира информация за скоростта, пробега, мощността, напрежението и други значими данни. Налични са също предна LED светлина и заден стоп за сигурност, който свети блестящо алено и защищава от произшествия изключително при нощно каране. 

10-инчовите пневматични гуми обезпечават удобно, меко возене

Е-скутерът е планиран за комфортно возене. Можете да регулирате височината на дръжката и седалката съгласно желанията си. Освен това, е сгъваем за елементарно преместване, да вземем за пример в багажника на колата, и предпазване в по-малко пространство.  

Скутерът е водоустойчив по IPX4 и тежи към 23 кг. Може да поеме товар до 150 кг, което значи, че е подобаващ на практика за всички. С подобен е-скутер можете освен да се придвижвате в града, само че и да изпитате тръпката на офроуда – този сюжет на потребление е емфатичен и в името на модела. 

В сгънато положение, Kirin M4 е по-удобен за преместване и предпазване

Можете да купите преференциално е-скутера тук: – за €436,62 след ваучър за отстъпка GKB11ANNI2 и безвъзмездна доставка от европейски склад в границите на няколко работни дни. 
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР