Електрическият пикап Cybertruck на Tesla бе подложен на тест за

...
Електрическият пикап Cybertruck на Tesla бе подложен на тест за
Коментари Харесай

Ето това е истинският тест: Tesla стреля по Cybertruck с автомат Томпсън

Електрическият пикап Cybertruck на Tesla бе подложен на тест за резистентност на патрони. Видеоклип, оповестен от X, демонстрира по какъв начин по автомобила се стреля с автомат Томпсън. Главният изпълнителен шеф на Tesla Илън Мъск удостовери, че нито един патрон не е проникнал навътре в автомобила. Въпреки това някои слагат под подозрение цялостната бронеустойчивост на Cybertruck. Да напомним, че всеобщите продажби на електрическия пикап ще стартират на 30-ти ноември.

При първото показване на Cybertruck компанията Tesla съобщи, че електрическият пикап е резистентен на патрони. Компанията съобщи, че Cybertruck има външна обвивка, която обезпечава оптималната издръжливост и отбрана за пасажерите. Всеки съставен елемент е планиран предвид на огромна издръжливост и устойчивост – от съвсем непробиваемата рама до каросерията от неръждаема стомана Ultra-Hard 30X и бронираното стъкло на Tesla.

Известно е, че при представянето си през 2019 година бронираното стъкло не устоя теста със стоманена топка. Но автомобилната компания на Илън Мъск очевидно желае да покаже, че Cybertruck устоя на патрони от револвер и автомат.

Известно е, че при представянето си през 2019 година бронираното стъкло не устоя теста със стоманена топка. Въпреки това производителят на коли явно към момента желае Cybertruck да има някакво равнище на защитеност от патрони.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР