Електрическият мотоциклет Aurus отговаря на изискванията на специалистите от гаража

...
Електрическият мотоциклет Aurus отговаря на изискванията на специалистите от гаража
Коментари Харесай

Руснаците показаха е-мотоциклет за специални цели


Електрическият мотоциклет Aurus дава отговор на условията на експертите от гаража на ФСБ
(снимка: ФГУП „ НАМИ ”)

Руската компания ФГУП „ НАМИ ” показа първообраз на електрически мотоциклет Aurus. В идео с новото возило беше оповестено в Instagram страницата на Министерството на индустрията и търговията на Руската федерация.

„ По поръчка на Министерството на индустрията и търговията на Русия експертите на направиха комплекс от проучвателен и развойни действия, вследствие на което се получи първообраз на електрически мотоциклет за специфични цели. Мотоциклетът е основан с отчитане на условията на експертите от гаража със особено предопределение на Федералната работа за сигурност (ФСБ) на Русия ”, сподели ръководителят на Министерството на индустрията и търговията Денис Мантуров, представен от.

Специалните версии на мотоциклети от тежък клас се употребяват за осъществяване на редица задания на Министерството на вътрешните работи и Министерството на изключителните обстановки. В същото време високите потребителски качества на мотоциклетната платформа, създадена в НАМИ, отварят необятни благоприятни условия за основаване на конкурентни модели въз основата на потребления елемент за свободна продажба.

Прототипът Aurus има мощ 140kW и форсира до 100 км за 3,7 секунди
(снимка: ФГУП „ НАМИ ”)

По-рано Мантуров заяви, че всеобщото произвеждане и продажбите на мотоциклети Aurus ще стартират през 2022-2023 година Цената на електрическия мотоциклет за специфични цели не е известна все още.

„ Електроенергийният комплекс на разработвания мотоциклет с пикова мощ 140 kW ще обезпечи нужните динамични характерности, съчетани с плавна работа, безшумност и нужния пробег. Динамиката на ускорението на мотоциклета от 0 до 100 км/ч ще бъде 3,7 секунди. Мотоциклетът ще бъде изработен в жанр, който обезпечава цялостна естетическа интеграция в линията на марката AurusRussia ”, допълват от министерството.

Електрическият Aurus се отличава с динамичност, плавна работа, безшумност и огромен пробег
(снимка: ФГУП „ НАМИ ”)

Aurus е първата съветска марка премиум коли, основана от нулата от експерти на НАМИ. Портфолиото включва лимузина, седан, джип, миниван и електрически мотоциклет. Специални версии на колите Aurus се употребяват в гаража за специфични цели на ФСБ за пътуванията на президента и министър-председателя. Акционери в Aurus са ФГУП НАМИ (63,5%), Фондът за защита, сигурност и развиване на ОАЕ Tawazun (36%) и Sollers (0,5%).
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР