Електрическите тротинетки несъмнено станаха много популярни. Пазарът у нас вече

...
Електрическите тротинетки несъмнено станаха много популярни. Пазарът у нас вече
Коментари Харесай

Мъж вози дете на е-тротинетка из улиците. Той с каска, а момченцето не! СНИМКИ

Електрическите тротинетки безспорно станаха доста известни. Пазарът у нас към този момент предлага необятна гама от екологичните возила на две гуми, а параметрите на някои, са впечатляващи. Те могат да развиват висока скорост – до 70 км/ч.

Все повече хора се възползват от този метод за предвижване. Със сигурност с изключение на, че са комфортно средство за предвижване, те могат да бъдат и рискови.

На фрагменти, споделени в обществената мрежа, мъж е видян да вози малко дете на тротинетка в София. Момченцето е застанало право пред евентуално, татко си, като се движат из улиците в непосредствена непосредственост до колите в час пик. Бащата е с защитна каска, само че момчето не!

Шофьор е снимал по какъв начин те паралелно с колите изчакват на светофара. Дали е редно обаче сходно нещо? Може ли да сметнем, че е безвредно за едно дете да се вози по този метод?

„ Страшно безотговорна постъпка да си качиш детето на тротинетка без каска, и да караш по бул. в час пик, и да нарушаваш разпоредбите! Страшен образец, най-малко лидерът си беше поставил каска,а детето няма, без думи!, “ написа създателят на поста.



Кадри: Facebook
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР