Електрическите автомобили са скъпи за разработка и затова в много

...
Електрическите автомобили са скъпи за разработка и затова в много
Коментари Харесай

Mercedes печели еднакво от електрическите и бензиновите модели

Електрическите коли са скъпи за разработка и по тази причина в доста случаи автомобилните производители регистрират минимална или даже нулева облага от тях. С течение на времето и появяването на нови технологии, това евентуално ще се промени, само че все още производителите, които генерират идентични облаги от стандартните си модели и електрическите такива се броят на пръстите на едната ръка.
`Mercedes

Един от тези производители е Mercedes от където се хвалят, че електрическия EQE генерира същата облага като стандартната E-Klasse, която е на пазара от години. Данните бяха оповестени персонално от един от шефовете на Mercedes в изявление пред Automotive News Europe. Там той съобщи, че напълно скоро електрическият модел може да надмине E-Klasse по облага.
`Mercedes

Длъжни сме да споменем, че цените на двете коли се разграничават доста. В България EQE се предлага със стартова цена от 145 хиляди лв., до момента в който E-Klasse стартира от 112 хиляди лв.. И до момента в който нещата за EQE вървят доста добре, то от Mercedes не могат да се похвалят със същия резултат за по-големия EQS. Електрическия еквивалент на S-Klasse изостава от моделите с бензинови и дизелови мотори. Германците настояват, че с времето тази разлика ще се стопи и това към този момент се случва.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР