Електрически стълб се възпламени на бул. Княгиня Мария Луиза“ в

...
Електрически стълб се възпламени на бул. Княгиня Мария Луиза“ в
Коментари Харесай

Електрически стълб лумна в пламъци в София

Електрически дирек се възпламени на бул. „ Княгиня Мария Луиза “ в София. Това оповестиха очевидци в обществената мрежа фейсбук.
Прочетете още
По първични данни повода за пожара е удар от гръмотевица.

Днес метеорологичното положение беше тежко освен в България, само че и на Балканите. По същото време, до момента в който в София и страната биеше градушка, в прилежаща Сърбия ситуацията беше идентично: проливен дъжд, стихия, градушка и ужасяващи тапи.

В София не стихна за повече от четири часа. Градушка с размерите на орех удари първо столичните квартали Студентски град, " Мусагеница " и обособените елементи на ж.к. " Младост ", където придвижването след 16:00 часа беше съвсем невероятно.

Потопът заля освен София от следобяд насам, само че стихия порази и други елементи на България. Градушка имаше и в Троян. В редица области на страната хората са обезпокоени, че има заплаха от наводнения и от тежки имуществени вреди.

Паникьосани водачи, които бурята и градушката хванаха в придвижване се чудеха по какъв начин да предпазят колите си и къде да се скрият с вярата за по-малко вреди. Около главните булеварди на София тапите се трансфораха за малко в километрични, съобщи БТВ. 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР