Електрически стълб е паднал върху две деца - брат и

...
Електрически стълб е паднал върху две деца - брат и
Коментари Харесай

Електрически стълб падна върху деца в Пазарджик

Електрически дирек е паднал върху две деца - брат и сестра, до момента в който си играели в една от кварталните публични градинки в Пазарджик. Инцидентът е станал през вчерашния ден към 17.00 ч., съобщи "Дарик ".

Металното оборудване изненадващо се стоварило върху децата, които по знамение не са тежко потърпевши. Спасило ги това, че 10-годишното момиче чуло страховитото скърцане на металното оборудване, преди да се прекърши и да падне към земята. Детето вдигнало ръце и се пробвало да избави братчето си, само че съумяло единствено да омекоти удара. Сестричката е с натъртвания и зачервявания по ръцете, а момченцето - с охлузни рани по челото.

На място незабавно е извикана полиция, отзовал се е и екип пожарникари. Малко по-късно пристигнали електротехници, с цел да спрат зареждането.

Отговорната за този вид електрически стълбове компания евентуално ще бъде осъдена с акт. Те са зле поддържани и корозирали, само че не са взети в точния момент ограничения за обезопасяването им. Разпоредена е и инспекция за положението на всички останали електрически стълбове от уличното осветяване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР