Електрически стълб е паднал и премазал автомобили снощи в Пловдив.

...
Електрически стълб е паднал и премазал автомобили снощи в Пловдив.
Коментари Харесай

Електрически стълб падна върху коли в Пловдив

Електрически дирек е паднал и премазал коли нощес в Пловдив. Инцидентът се е случил пред жилищни кооперации. Днес екипи на електроснабдителното сдружение отстраняваха повредите в останалите без ток домове.

Инцидентът се е станал нощес към 19.30 на улица „ Порто Лагос” в квартал Кършака. Сигналът е подаден на телефон 112 от човек, живеещ наоколо, съобщи.

На мястото идват полиция, пожарна и екипи на електроразпределителното сдружение, които отделят региона. Близо три часа не престават дейностите по вдигнаето на стълба, който премазва един автомобил и удря странично различен. Собствениците са безапелационни, че ще търсят правата си за възобновяване на вредите.

“Да, ще имам искания, към ЕВН вероятно, тъй като стълбът е техен а аз сварвам, че стълбът ми е върху колата”, сподели един от тях.

От електроразпределителното сдружение потвърдиха, че стълбът е тяхна благосъстоятелност. Те са почнали инспекция за аргументите за случая, само че по първична информация паднал огромен клон върху проводниците е предизвикал случая. Относно претенциите, които притежателите на потърпевшите коли ще предявят, от енергийното сдружение обявиха, че ще бъдат прегледани.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР