Електрическата версия на Renault Megane, носеща означението E-Tech бе представена

...
Електрическата версия на Renault Megane, носеща означението E-Tech бе представена
Коментари Харесай

Новото Renault Megane с един от най-добрите дисплеи на пазара

Електрическата версия на Renault Megane, носеща означението E-Tech бе показана през миналата година, само че по-рано през днешния ден от френската компания разкриха повече информация за технологиите които се употребяват в колата и по-конкретно, екраните, които могат да бъдат открити в интериора.
`Новото

Там са ситуирани два екрана, водоравен пред лидера и отвесен в междинната част на таблото, които са разграничени от дребен въздуховод сред тях. Първият от тях е с диагонал от 12.3 инча и демонстрира всичката нужна информация на лидера тъкмо пред него, до момента в който този в централната част е с диагонал от 12 инча и се грижи за всички системи на колата, както и може да бъде употребен за смяната на разнообразни настройки.
`Новото

Той е дело на Continental и може да се похвали с Gorilla glass екран, устойчив на драскотини и по-силни удари за най-малко 15 години. Освен със издръжливост, Renault може да се похвали и с изключителното качество на TFT матрицата, която разполага с 267ppi. За съпоставяне, последният iPad на Apple е с резолюция от 264ppi.

Инфотеймънт системата употребява Android операционна система, като дружно с това поддържа Android Auto и Apple CarPlay, а процесор дело на Qualcomm се грижи за положителната и плавна работа на двата екрана.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР