Елегантност, грация, зашеметяващи прически, атрактивен декор, дефилета... Не , не

...
Елегантност, грация, зашеметяващи прически, атрактивен декор, дефилета... Не , не
Коментари Харесай

Киноложката изложба в Колодрума като седмицата на модата в Париж

Елегантност, прелест, зашеметяващи прически, атрактивен фон, дефилета... Не, не е седмицата на модата в Париж, само че страстите тук  надали са по-малко. " Киноложка есенна приказност ", проведена от Български киноложки клуб в зала " Колодрума " събра най- красивите представители на другите породи кучета, отглеждани в България. 
Прочетете още
В продължение на два дни, на двата кръга се качиха над 300 кучета. Програмата включваше профилирани изложения за расови кучета, ревю с най-хубавите компании, предлагащи артикули за домашни любимци, груминг шоу и демонстрации и конкурс за детска рисунка на домакински любим. 

Най -добро бебе стана японска акита. Медълът за най положително подрастващо бе присъден на средноазиатска, а  най- красиво младо е  самоед. Отличието при ветераните отиде при лабрадор. В категорията на най- дребните овчарки победител е коргито на пловдивския юрист Стефан Левашки и брачната половинка му Елена - Ринго. Бернската овчарка Лили, която е народен първенец, завоюва бест ин шоу в събота. В неделя спечелилия бе ягдтериер. Той стана и огромният победител в шоуто. 

Съдията, който е от от ЮАР се появи на награждаването с тениска ” Густо, майна Филибето! ”, и направи персонален подарък за двамата спечелили - две бутилки южноафриканско вино. 

В галерията можете да разгледате фотоси на най- атрактивните участници в шоуто:





Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР