Елегантният Hôtel Mona Bismarck, културна фондация в 16-ти район на

...
Елегантният Hôtel Mona Bismarck, културна фондация в 16-ти район на
Коментари Харесай

Когато изтокът среща запад — следващите ходове на независимата модна марка Rokh

Елегантният Hôtel Mona Bismarck, културна фондация в 16-ти регион на Париж, беше мястото за шоуто на Rokh есен/зима 2024 година Това беше интимна, само че грандиозна конюнктура – такава, каквато не е наложително да си визиите за самостоятелен дизайнер, само че за създателя Рок Хуанг това бележи идващия стадий от пътуването на марката му.

Последната му сбирка, въодушевена от високото Ренесансът и романтизмът предлагаха дантелени корсажи, прибрани в дълги деконструирани поли, публични палта с флорални приложения, ретро деним, кадифе devoré и щамповани гоблени. Имаше и асиметрични поли, връхни облекла с колани и обособени разкроени елементи — те действаха съвсем като тийзър за по-комерсиалните версии, които скоро ще бъдат налични в H&M.

Като идващия посетител дизайнерски етикет за шведския търговец на дребно, сбирката на Rokh — в развой на основаване съвсем две години — ще дойде в магазините и онлайн в международен мащаб на 18 април. Очаквайте деконструирани облекла, предопределени за работещите мъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР