Елче и Бетис не излъчиха победител, завършвайки при равенство 1:1

...
Елче и Бетис не излъчиха победител, завършвайки при равенство 1:1
Коментари Харесай

Елче и Бетис поделиха точките в Аликанте

Елче и Бетис не излъчиха победител, завършвайки при тъждество 1:1 в мач от 29-ия кръг на Ла Лига. Двете попадения паднаха през първото полувреме, само че през втората част отборите не съумяха да си отбележат повече голове и поделиха точките.

Гостите стартираха по-агресивно и в 10-ата минута имаха отличен късмет да открият резултата. Айтор Гарсия засече чудесно центриране, само че Едгар Бадия се намеси уверено и мазета.

Две минути по-късно Гонсалу Верду извърши нарушаване в наказателното поле и основният арбитър Адриан Вега уточни бялата точка. Ситуацията бе прегледана с ВАР и системата удостовери решението на рефера. Зад топката застана Борха Иглесиас и с изстрел в горния десен ъгъл откри резултата.

В идващите минути домакините се активизираха и в 36-ата минута съумяха да възстановят равенството. Тете Моренте центрира превъзходно в наказателното поле, където Пере Мия засече топката в мрежата.

През второто полувреме двата отбора предложиха равностойна игра, само че до повече попадения не се стигна.

След поделянето на точките, Елче остава над чертата в класирането с актив от 26 точки, до момента в който Бетис е шести с 20 повече.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР