Елън Мъск вече е най-богатият човек в света благодарение на

...
Елън Мъск вече е най-богатият човек в света благодарение на
Коментари Харесай

Кой ще бъде първият трилионер в света?

Елън Мъск към този момент е най-богатият човек в света с помощта на Tesla. Но другата негова огромна компания, SpaceX, може да усили положението му доста, трансформирайки Мъск в трилионер, показва анализатор на капиталовата банка Morgan Stanley, представен от Bloomberg.

Частната галактическа компания трансформира визиите за това какво е допустимо и какво не, когато приказваме за ракети, системи за изстрелване и поддържаща инфраструктура, отбелязва в записка Адам Джонас от Morgan Stanley.

Понастоящем SpaceX оформя близо 17% от нетносо положение на Мъкс, което възлиза на 241.4 милиарда $, по данни на Bloomberg Billionaires Index. Сметката идва откакто компанията бе оценена на 100 милиарда $ вследствие на вторичната продажба на акции по-рано през този месец.
 Кои са най-богатите хора в Съединени американски щати? Кои са най-богатите хора в Съединени американски щати?
Отминаващата година надали ще бъде запомнена с положително от мнозина. Това обаче не важи за най-богатите хора в Съединени американски щати. Даже в противен случай. Най-бог...



Джонас, който предвижда оптимистичен сюжет за оценка на SpaceX от 200 милиарда $, показва, че вижда компанията, като голям брой бизнеси в един - галактическа инфраструктура, наблюдаване на Земята, проучване на дълбокия космос и други. Проектът Starlink, който съставлява информационен бизнес посредством спътници, има най-голям принос за пресмятане на оценката на компанията.

Елън Мъск бе посочван като предстоящ трилионер и в предишното, главно заради упованията за скок в цената на акциите на Tesla. Книжата на компанията за електрически коли започнаха да нарастват внезапно през предходната година, което усили фрапантно положението на милиардера. Само в понеделник, благосъстоянието на Мъск скочи с 6.6 милиарда $.

Потенциалът на SpaceX е голям, само че въпреки всичко има много дълъг път, до момента в който трансформира изпълнителният си шеф в трилионер. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР