Ела Дарлинг е на 37-години и живее в Остин, САЩ.

...
Ела Дарлинг е на 37-години и живее в Остин, САЩ.
Коментари Харесай

AI влиза в порноиндустрията. Ето как помага на служителка в OnlyFans

Ела Дарлинг е на 37-години и живее в Остин, Съединени американски щати.

На 21 постъпва на първата си работа – чиновник в библиотека, която дава отговор на висшето й обучение, споделя Insider.

Извън специалността си, която за множеството хора може да звучи скучно, Ела има и странично занятие.

От 18-годишна тя се занимава с моделство, по тази причина взема решение да си откри втора работа за уикенда. Наемат я за няколко голи фотосесии, а по-късно получава предложение да се снима в порно.

„ Опитах и прекарването ми хареса. Режисьорите, с които работех, се отнасяха към мен уважително и с почитание, а също така печелех към три пъти повече на час, в сравнение с в библиотеката. През 2009 година се реалокирах в Лос Анджелис, с цел да стана порнозвезда на цялостен работен ден “, споделя Ела.

Очарована от новите технологии, пет години по-късно тя стартира да снима 3D порно с виртуална действителност на специфична камера. Става първата VR camgirl в света.

Днес тя употребява принадлежности за изкуствен интелект като ChatGPT, посредством които ръководи бизнеса си и печели повече.

„ През октомври 2020 година стартирах акаунт в OnlyFans. За първи път можеха да ме наемат непосредствено за онлайн прекарване. Макар че по-голямата част от наличието ми е гратис, облагам разнообразни услуги, в това число едночасови сесии по Skype, в които вършим всичко - от секс до диалози за живота. Предлагам изпращане на текстови известия, които могат да включват полова тема. Плащат ми и за изпращане на гласови известия и фотоси, а хората ми оставят бакшиши като признателност за безплатните ми видеоклипове “, споделя Ела.

В акаунта си има 3300 клиенти и към 20 платени клиенти седмично. Активностите с тях й лишават от 10 минути до няколко часа.

„ Да бъдеш виртуална другарка на повикване може да бъде изтощително “, признава младата жена.

„ От мен се изисква да запаметявам детайлности за непрекъснатите клиенти и да изобретявам вълнуващи мечти, с цел да ги върша щастливи. Емоционалният труд при този тип работа постоянно се подценява, само че е най-трудната част от работата. “, добавя тя.

След като се занимава с това в продължение на 14 години, стартира да се усещам на ръба на бърнаут.

Отваря акаунта си в OnlyFans и вижда доста поръчки, само че не смогва да отговори на търсенето на клиентите, които желаят вниманието й по толкоз уязвим и съкровен метод.

Затова Ела се обръща към инструментите за изкуствен интелект, които да разсънят въодушевените й за работа. През пролетта тества безплатната версия на ChatGPT като пробва да формулира текстови отговори за другите мечти на клиенти.

„ Използвах ChatGPT, с цел да ми помогне да изобретявам отговори, тъй като от време на време мисленето какво да кажа и по какъв начин да го направя вълнуващо може да бъде изтощително. Но бързо разбрах, че ChatGPT има ограничавания и не желае да написа за секс или еротично наличие “, споделя тя.

Затова сменя метода – предлага на ChatGPT основни думи към фантазията и след това прибавя половите аспекти. Например, ChatGPT написа история за другари, които играят Dungeons & Dragons, а Ела прибавя полови подиуми към нея В резултат, работата й се редуцира с към 60%.

„ Лесно мога да напиша полови подиуми, само че основаването на роман за моите клиенти изисква време и старания “, добавя тя.

Сега прави фотоси и записва видеоклипове с телефона или компютъра си, и употребява HitPaw - инструмент с изкуствен интелект, който усъвършенства качеството на този тип запаси.

„ Ако клиентът купува артикул от мен, желая да съм сигурна, че му давам това, за което заплаща - внимание към детайлите и висококачествени фотоси или видеоклипове, което води до повече непрекъснати клиенти.

Когато нямам нищо ново за издание, проверявам остарели фотоси, които съм правила преди години. Редактирам ги с този инструмент, с цел да повиша качеството и по-късно ги обявявам или продавам “, признава Ела.

Една от най-популярните й услуги е провеждането на диалози по Skype. Хората заплащат 200 $ за 10 минути секси чат или 200 $ на час за елементарни чатове.

„ Всички мои клиенти си поръчват по няколко сесии, тъй че можем да прекарваме часове в чата всеки месец. Трудно е да запомня всеки подробност от нашите диалози и обичам да си напомням детайлности, когато приказваме още веднъж, тъй като това кара клиентът да се усеща специфичен.

Затова изтеглих приложение с изкуствен интелект, наречено Krisp, което генерира стенограма и обобщение на диалозите в Skype. Препращам клиента към тези бележки, преди да беседваме още веднъж “, удовлетворена е Ела.

Този инструмент коства 9 $ на месец. Той освен й икономисва време, само че й оказва помощ да усъвършенства качеството на работата, което води до по-голяма ангажираност от страна на клиентите.

„ Когато клиентите ми поръчат едночасов диалог, транскрипцията му може да доближи до 20 страници.

За да си напомням бързо елементи, употребявам инструмент с изкуствен интелект, наименуван AskYourPDF, който взема транскрипциите и ми дава чатбот в действително време.

Мога да попитам за това, което се съдържа в диалозите. Например, в случай че беседвам с клиент и желая да си спомня къде е ходил на отмора, мога да попитам инструмента и той неотложно ще сканира транскрипцията и ще ми каже отговора “, споделя създателката на порно наличие.

Да бъдеш съкровен с даден човек, изключително онлайн, изисква доста умствена сила, безапелационна е тя и признава, че има дни, в които не се усеща на 100% ангажирана с клиента.

За да не си проличи това, на помощ идват скъпите принадлежности с изкуствен интелект, посредством които Ела може да работи с повече клиенти и да им обезпечава високо качество на преживяването, за което си заплащат.

 
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР