ЕЛ ПАСО, Тексас (KTSM) — Граничната мрежа за правата на

...
ЕЛ ПАСО, Тексас (KTSM) — Граничната мрежа за правата на
Коментари Харесай

Имиграционни групи: Мигрантите се страхуват от последствия, ако кандидатстват за обезщетения

ЕЛ ПАСО, Тексас (KTSM) — Граничната мрежа за правата на индивида означи една година от новото предписание за „ социална такса “, въведено от администрацията на Байдън в понеделник, 27 ноември, само че също по този начин сподели, че администрацията не е направила задоволително, с цел да образова фамилиите на имигрантите по отношение на правилото и неговите евентуални изгоди.

Адриана Кадена, шеф на акцията за Коалиция за отбрана на фамилиите на имигрантите, сподели, че новото предписание го прави по този начин, че фамилиите на имигрантите да могат да аплайват за компенсации, за които дават отговор на изискванията, без да се сблъскват с последици от имиграцията.

BNHR организира медийно събитие в офисите си в Ел Пасо, с цел да разиска една годишнина, само че също разискаха какво още би трябвало да се направи.

„ За нас е значимо да признаем, че има това ново предписание, само че също по този начин, че администрацията на Байдън не е направила задоволително, с цел да подсигурява, че имигрантските фамилии в Ел Пасо и оттатък страната знае, че има ново прав...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР