Ел Пасо, град в Тексас, разположен на границата с Мексико,

...
Ел Пасо, град в Тексас, разположен на границата с Мексико,
Коментари Харесай

Този закон е противоконституционен“: Какво се случва на границата между САЩ и Мексико

Е л Пасо, град в Тексас, ситуиран на границата с Мексико, беше директно обиден от влизането в действие и след това анулацията на закона за имиграцията. 

Това оповестява кореспондентът на Voice of America (VOA), Сезар Контрерас в своя репортаж от Ел Пасо, Тексас.   

“Този закон беше прегледан в Камарата на представителите, а по-късно и в Сената, ние казахме, че този закон е противоконституционен “, показва Алън Лизарага от “Граничната мрежа за човешки права ”. 

Въпреки обстоятелството, че законът за имиграцията беше спрян предишния вторник, в Ел Пасо настояват, че нямат задоволително запаси и място в пандизите за хора, които могат да бъдат арестувани, в случай че това законодателство влезе в действие.  

Междувременно от мексиканската страна на границата, в Сиудад Хуарес, мигранти се пробваха да разбият оградата, с цел да влязат незаконно в Съединените щати, до момента в който бяха арестувани от Тексаската национална армия.  

И държавното управление на Тексас се стреми да управлява противозаконното влизане през границите си. Законът упълномощава техните полицейски ръководства да разпитват всеки, обвинен, че е влезнал нелегално в страната.  

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР