Ел Пасо. Бето О‘Рурк, който е един от хората, борещи

...
Ел Пасо. Бето О‘Рурк, който е един от хората, борещи
Коментари Харесай

AFP: Хора от Демократическата партия в САЩ посочиха Тръмп като виновник за стрелбата в Тексас

Ел Пасо. Бето О‘Рурк, който е един от хората, борещи се за президентската номинация на американската Демократическа партия, упрекна президента Доналд Тръмп че всява ненавист след всеобщата пукотевица в Тексас, чийто претекстове съгласно полицията може да бъдат свързани с ненавист, предава AFP .

Говорейки пред кореспонденти пред болничното заведение в Ел Пасо, където са признати потърпевшите от стрелбата, демократът назова Тръмп расист, който разделя страната. „ Той е расист и всява расизъм в страната. И това не просто е обидно, то трансформира изоснови характера на тази страна и я води към принуждение “, като О‘Рурк, който бе представител на Ел Пасо в Конгреса до скоро. „ Имаме повишение на закононарушенията от ненавист във всяка една от трите години на администрация, водена от президент, който назовава мексиканците изнсилвачи и нарушители “, сподели още той. Повече от 80% от популацията на Ел Пасо са испанци или с испански корени, сочат публични данни, представени от организацията. О‘Рурк добави, че стрелецът е написал собствен манифест преди офанзивата, в който приказва за „ нашествието “ на испаноговорящи в Тексас. Щатът се намира на границата с Мексико. Превод и редакция : Цанко Цолов
/FocusNews

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР