EL MA e ученичка на знаменитата Дарияна Куманова, а песента

...
EL MA e ученичка на знаменитата Дарияна Куманова, а песента
Коментари Харесай

Млада българка триумфира с песен в Италия

EL MA e ученичка на популярната Дарияна Куманова, а песента й звучи в най-големите италиански търговски центрове

Бабата на EL MA снима с Микеле Плачидо, а татко й е футболен национал при юношите

Тя е единствено на 15 години, само че музиката й към този момент звучи в цяла Италия. Елмира Маринова- EL MA от София издаде първата си авторска ария, публикувана от международно известния лейбъл Believe Digital. Зад триумфа й стои музикалният наставник Дарияна Куманова -международно приет продуцент и възпитател, която от години работи в Милано.

Посетителите на изисканите парфюмерийни бутици, спортни магазини и първокласните търговски центрове в Италия надали допускат, че шлагерът Tired Of Loving You се извършва от българка. Слушателите на мейнстрийм радиата в Рим и Милано надали знаят, че 15 годишната EL MA освен пее завладяващо, само че е и създател на вълнуващия текст, отдаден на първите тръпки в любовта.

В основаването на Tired Of Loving You непроменяемо до нея е Дарияна Куманова, която е в основата на триумфа и на българката Ника Парис, заковала финалите на италианския „ X-Factor ”. Всъщност след едно от интервютата на Ника за българска телевизия Елена, майката на EL MA, се свързва с Куманова и по този начин стартира музикалната приказка.

Видеото на Tired Of Loving You се снима в студиото, употребявано и от Дуа Липа, когато работи в Милано. Идеята за клипа е на Дарияна Куманова, която неотдавна работи и с британските продуценти на най-популярния италиански рапър Сфèра Ебàста. Чужденците чуват Tired Of Loving You в студиото на Дарияна и остават впечатлени. „ Това прави допустимо идващият сингъл на EL MA да бъде продуциран от Англия “- прибавя Куманова.

Маестра Куманова е известна с това, че предизвика в своите ученици гения и умеенето освен да интерпретират песни, само че и да ги основават. „ Веднага усетих стила на Елмира и силата, с която написа текстове – споделя Дарияна и добавя- По-късно научих, че  острото й перо може би е по завещание, откакто нейната баба се е занимавала с публицистика “.

Жоржета Калоянова, щерка на съветския евреин Жорж Ендовицки и баба на надарената EL MA фактически е работела за БНР, само че и се е изкушавала от актьорската специалност. Тя даже снима централна роля с Микеле Плачидо във кино лентата „ Един жител стачкува “- от дребното продукции на Плачидо, които не са излъчени в България.

Името на бащата на EL MA също е записано със златни букви, само че в спортната ни история. Захари Маринов е футболен национал при юношите, а в този момент е продуцент на надарената си щерка. Във фамилния екип влизат и майката Елена, която с изключение на добър другар е непроменяемо до EL MA при пътуванията й в чужбина и по-големият брат Валери-силната опора на тийнейджърката.

Tired Of Loving You може да се слуша във всички цифрови платформи, както и в българските и италиански музикални радиа и малките екрани.

Още за EL MA
Елмира Маринова е възпитаничка на 134 СУ „ Димчо Дебелянов “ в София, известно като „ еврейското учебно заведение “. В началото на тази година деветокласничката получава покана персонално от директорката на учебното заведение госпожа Весела Палдъмова за присъединяване в огромен благотворителен концерт през месец май в Болоня. Елмира написа текста на Tired Of Loving You на британски език, който владее до съвършенство и признава, че думите са въодушевени от действителни прекарвания. Елена, майката на Елмира се занимава със обществена и благотворителна активност. Тя съумява да менажира многото си задължения с пътувания до Милано, с цел да може EL MA да основава песните си в студиото на Дарияна Куманова.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР