Ел Ей Клипърс постигна трета победа от началото на сезона

...
Ел Ей Клипърс постигна трета победа от началото на сезона
Коментари Харесай

Пол Джордж поведе Клипърс към успех над Меджик

Ел Ей Клипърс реализира трета победа от началото на сезона в Националната баскетболна асоциация (НБА), откакто надделя Орландо Меджик със 118:102.


В Лос Анджелис „ магьосниците “ започнаха добре в отбрана, като завоюваха откриващата четвърт с 18:13 точки, като водеха с три на полувремето, само че след почивката „ ножиците “ подвигнаха оборотите и след 41:21 в третата част, поеха контрола върху събитията на паркета и не погледнаха повече обратно.

Най-резултатен за успеха бе Пол Джордж, който приключи с 27 точки, в това число 6/9 от тройката – той добави 7 битки, 7 асистенции и 2 овладени топки към статистиката си. Силен мач направи и Ръсел Уестбрук, който се регистрира с 18 пункта, 6 овладени топки, 7 завършващи подавания и 5 обири. По 17 точки прибавиха Боунс Хайланд и Норман Пауъл, а с 10 от пейката за калифорнийци, които се укрепиха с Джеймс Хардън от Филаделфия 76-ърс, способства центърът Мейсън Плъмли.

За Орландо над всички бе Паоло Банкеро с 15 точки. 14 добави Франц Вагнер, а още четирима баскетболисти на отбора приключиха с двуцифрен точков актив, водени от Мориц Вагнер (13), Маркел Фулц (12), Джейлън Съгс (11) и Коул Антъни (10), само че напъните им се оказаха незадоволителни.

Меджик (2-2) гостуват на Юта Джаз в четвъртък, до момента в който за Клипърс (3-1) следва градско дерби с Лейкърс ден по-рано.

Останалите резултати:

Кливланд Кавалиърс – Ню Йорк Никс 91:109

Финикс Сънс – Сан Антонио Спърс 114:115. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР