Екзотични наказания наложи на редовното си заседание Дисциплинарната комисия при

...
Екзотични наказания наложи на редовното си заседание Дисциплинарната комисия при
Коментари Харесай

БФС отнема 3 точки от актива на Балкан, глоби за Никленов и ...

Екзотични санкции наложи на постоянното си съвещание Дисциплинарната комисия при Оценка за съвместимост на БФС – Пазарджик.

Отборът на Балкан(Варвара) е глобен с лишаване на 3 точки от актива му за „ симулативна игра в мача с Тракия(Пз)”, гласи мотивировката на наказването.

От БФС подчертават върху обстоятелството, че за повторно в последните няколко кръга ФК Балкан се явява на посещение със 7 индивида и мача приключва със служебна победа за тима хазаин. " Понеже това се явява един тип рецидив, в действие влиза аргумента за симулативна игра ", прецизираха от локалната футболна централа.

По отчет с санкция от 62,50 лева е осъден тима на Вихър(Ветрен), а треньорът на Бенковски(Црънча) Боян Никленов ще заплати 18 лева за засегнатост на длъжностно лице.

В отбора на Вихър(Ветрен) за 1 среща пък са осъдени цели четирима футболисти. Това са Алекс Сеферинкин, Светослав Тодорин, Радослав Лютаков и Павел Биволарски. Същата глоба ще изтърпи и Георги Христосков от Миньор(Елшица).

Междувременно от СТК оповестиха, че присъединяване в шампионата на Пета лига приключва тима на ФК Ботев(Симеоновец). Причината в заявката на ФК Ботев е тривиална – организационни проблеми.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР