Екзотичната красавица Стефани Обадиару ще седне в стола на бременните

...
Екзотичната красавица Стефани Обадиару ще седне в стола на бременните
Коментари Харесай

Рокади в NOVA: Момиче на Слави сяда в стола на Станкулова СН...

Екзотичната хубавица Стефани Обадиару ще седне в стола на бременните Никол Станкулова и Гергана Малкоданска в Нова телевизия.

Красивата студентка в Софийския университет е на половина нигерийка и е израснала в софийския квартал „ Люлин “.



Загубила баща си преди години и това бил един от най-трудните моменти в живота й. „ Времето не лекува, просто притъпяваш болката “, сподели тя. Баба й била един от най-важните хора в този сложен за нея миг. Иначе се дефинира като безоблачен и положителен човек, написа " Хотнюз ".

Като дете мечтаела да бъде манекен и да се занимава с телевизия и с днешна дата може да се похвали, че е осъществила тези си проекти.



Стефани се занимава с танци и се е пробвала при Слави Трифонов във формата „ Танцувай с мен “.

Отскоро готви, само че към този момент ще би трябвало да остави всичките си други занимания на назад във времето, тъй като ще оповестява прогнозата за времето дружно с Ники Василковски и Лора Георгиева. Двамата работиха цяло лято без отпуск, тъй като Станкулова и Малкоданска се отдръпнаха в майчинство съвсем по едно и също време.

Новата синоптичка признава, че няма опит в малкия екран, само че дава обещание, че ще се научи. Тя се дефинира като изобретение на Мон Дьо, с който работила по отразяването на церемонията на тазгодишнвите Оскари. " Там ме харесаха и след няколко месеца ми се обадиха ", спомня си Стефани. Нейният дебют като водеща на прогнозата на времето е в понеделник заран, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР