Екзотичната дестинация на най-новото риалити шоу Ергенът се оказа Турция,

...
Екзотичната дестинация на най-новото риалити шоу Ергенът се оказа Турция,
Коментари Харесай

Снимат „Ергенът“ в Турция

Екзотичната дестинация на най-новото риалити шоу „ Ергенът ” се оказа Турция, научи „ Уикенд ”. В момента в южната ни съседка текат фотосите на рекламираното предаване, което ще се излъчва за първи път у нас напролет на идната година.

Водещият на шоуто Наум Шопов не спираше да тръби по какъв начин му следва дълъг път до далечна екзотична дестинация, която май ще се окаже Анталия. Шопов отпътува за Турция преди повече от седмица, като настойчиво криеше местоположението, а единствено споделяше красиви снимки. Снимките на риалити формата доведоха и до първата по-дълга разлъка за Наум и годеницата му Теа Минкова, която не стопира да тъгува и да се жалва поради тежката разлъка. Двамата признаха, че в никакъв случай не са били надалеч един от различен за толкоз дълго време. Екранният лекар Тасев от „ Откраднат живот “ призна, че едно от условията му е било обичаната му жена Теа и щерка им Амая да са до него по време на фотосите на „ Ергенът ”. Годеницата на артиста се наложи да остане в София дружно с щерка им за седмица. Преди дни младата майка и дребната им наследница отпрашиха към Турция. Семейство Шопови се похвалиха, че най-много са дружно.

„ Вече ми е цялостно “, написа водещият на „ Ергенът “ под фотография с момиченцето си на плажа. „ Заедно. Истината е, че Наум отпътува преди доста време. Не си пролича от обществените ни мрежи, само че това бяха дълги седмици. Седмици, в които имахме доста работа, паники около Амая и голяма липса един от различен

Ама ей ни на! Събирам сили, с цел да ви опиша и за нашето пътешестване. Нощни полети с прикачване и престой повече от три часа с дете на 1,10м. Без количка ”, ожали се Теа и с това провокира гнева на доста майки. „ Никой не я е карал принудително да върви. Не стига, че е на безвъзмездна отмора, а и се оплаква, малко е безочливо и безсрамно ”, пишат ядосани фенки на инфлуенсърката. За да не остане по-назад от обичаната си, Наум също се оплака, като показа, че измежду най-големите провокации, които среща, до момента в който работи по „ Ергенът “, е ученето на репликите.

Синът на Христо Шопов призна, че е отвикнал да наизустява сюжет след края на медицинския сериал. Освен това в разговорите на „ Ергенът “ постоянно откривал словосъчетания, които отвън обсега на камерите в никакъв случай не би употребявал.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР