Екзекуция с удар с чук по главата на свой наемник

...
Екзекуция с удар с чук по главата на свой наемник
Коментари Харесай

Наемник в частната армия на Путин убит с чук

Екзекуция с удар с чук по главата на собствен наемник популяризира частната войска " Вагнер ", известна като частната войска на Владимир Путин, през канала си в " Телеграм ".
Екзекутираният е 55-годишният Евгени Нужин, който призна през септември, че е сменил страната, с цел да се бие против руснаците. А притежателят на частната войска Евгений Пригожин разгласи, че куче е заслужило гибелта на куче.
На фрагментите Евгени Нужин е показан със залепена за тухлена стена глава. Той изяснява, че е бил похитен в Киев на 11 октомври и се е оказал в мазе. " Удариха ме по главата, изгубих схващане и се озовах в тази маза. Казаха ми, че би трябвало да ме съдят ", изяснява той.
Докато изрича тези думи, неидентифициран мъж, който се мотае в бойно облекло зад Нужин, разрушава главата му с чук. След строполяването на Нужин мъжът нанася нов удар по лицето му с каменарски чук. Видеото е оповестено под заглавието " Чукът на отмъщението ".
Помолен да разяснява видеото с изтезанието, чиято достоверност е сложна да бъде доказана, Пригожин сподели в реакция, оповестена от неговата говорителка, че видеото би трябвало да се споделя " Куче получава гибелта на куче ".
" Нужин съобщи своя народ, съобщи своите приятели, съобщи ги умишлено ", сподели Пригожин.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР