Ексцесии развалиха мача Локо Пловдив - Славия (1:2) на Лаута.

...
Ексцесии развалиха мача Локо Пловдив - Славия (1:2) на Лаута.
Коментари Харесай

Публиката прекъсна мача Локо Пловдив - Славия

Ексцесии скапаха мача Локо Пловдив - Славия (1:2) на Лаута. Той беше пресечен за 5 минути след ексцесии.

Вратарят Антонис Стергиакис стана цел на гневните почитатели на домакините. Те го обсипаха с прътове от флагове и бутилки. Наложи се босът Христо Крушарски да влиза при агитката и да успокоява пристрастеностите.

Ултрасите се оплакаха, че 18-годишният вратар ги е предизвикал. Учудващо е, че спомагателният арбитър даже не даде сигнал при първия залп. Безполезни хора! 

Столичани стигнаха до успеха оползотворявайки две от трите си стигания до вратата. След скучна първа част двата отбора се поразтичаха.

В началото на втората част гостите откриха резултата. При опит да пресече един пас Ванчо Траянов подари топката на Галин Иванов и крилото вкара на Илко Пиргов.

Десетина минути по-късно обаче пловдивчани изравниха. При центриране отдясно в наказателното поле на Славия последва меле и Парвизджон Умарбаев промуши топката за 1:1.

5 минути преди края на срещата нова неточност в отбраната на Локомотив и още веднъж на Пламен Николов, докара до дузпа и гол в интерес на гостите. Националът Димитров вкара победния гол за " белите ". 

Дебют за домакините направиха двете нови попълнения Мохамед Муса и Аяри.  Първият се понрави на публиката, само че като цяло рецесията в Локо няма преодоляване.

В ранен мач Витоша и Пирин приключиха 0:0 в Бистрица. домакините бяха покрай историческа първа купа в елита, само че направиха пропуски след почивката.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР