Ексцентричният певец Иво Димчев е спал шефът на пожарната служба

...
Ексцентричният певец Иво Димчев е спал шефът на пожарната служба
Коментари Харесай

През уикенда: Иво Димчев спал с шефа на пожарната в немски град, после напил кмета и…

Ексцентричният артист Иво Димчев е спал шефът на пожарната работа в дребен немски град, научи HotArena от негов пост във Facebook . Преживяванията си с  огнебореца бяха Черешката на тортата в описа за последния му гастрол през уикенда.

„ Снощи пях на едно българско семейство в един дребен немски град. Поканиха ме на домакински концерт. Взеха ме от летището в Мюнхен, возиха ме 2 часа. На концерта ме помолиха да пея по- любовните си песни на британски. Съобразих се, само че също изпях симфоничния вид на Баница и също Водка. Беше пристигнал и кмета с двете си деца. Аз по едно време изпях Woods. Но бях не запомнил, че в нея се пее, че в гората можеш да се изакаш, в случай че инцидентно нямаш кенеф. И също можеш да правиш секс, в случай че няма къде другаде  и можеш да ми закопаеш бедното мъртво тяло, в случай че не искаш никой да го откри. И след това се пее, че желая да се съвкуплявам с голям вълк и и тн.

Но към този момент я бях почнал и нямаше по какъв начин да спра. На кмета му се отвори устата и по този начин остана до края на песента. Двете му деца ме гледаха неприятно, само че не спираха да ме снимат. После обаче изпях Пушкин и Водка и паниката бързо отмина. Малко след концерта се прибрах в квартирата. После моите домакини ми споделиха, че кмета доста се напил и те в никакъв случай не го виждали толкоз разпищолен. Питал доста пъти по кое време отново ще дойда! Казали му: Напролет! Интересно ми е,  щеше ли отново по този начин настоятелно да пита, дали ще пристигам в случай че знаеше, че тъкмо преди концерта върших възмутителен секс с шефа на пожарната на градчето! Ами... Надали! “, написа Димчев.

Той не издава кой град в Германия  е пял, а колежката му Йоанна Захариева -  Йоко разяснява: " Дано не прочетат статуса тези благи хора ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР