Ексцентричният милиардер Илон Мъск, собственик на американската частна компания Space

...
Ексцентричният милиардер Илон Мъск, собственик на американската частна компания Space
Коментари Харесай

Шантави теории и шокиращи твърдения за космическата кола на Мъск

Ексцентричният милиардер Илон Мъск, притежател на американската частна компания Space X, удържа на обещанието си да изпрати кола в открития космос. На 6 февруари свръхтежката ракета-носител Falcon Heavy потегли на своята първа задача към Марс. Най-мощната в света ракета, както я назовава самият Мъск, изпрати в космоса, като товар, състезателен кабриолет Tesla Roadster.

Мъск и екипът му се надяваха електрическият автомобил, "управляван " от манекен с астронавтски костюм, да полети право към Червената планета, само че след това стана ясно, че колата лети към астероидния пояс сред орбитите на Марс и Юпитер.

Първият автомобил отвън рамките на Земята

Стартът на Falcon Heavy и полетът на Tesla Roadster провокираха невъобразим интерес у хората от целия свят. Това епохално събитие бе проследено онлайн от милиони фенове, които със спотаен мирис чакаха да схванат какво ще се случи с амбициозното създание на Илон Мъск.

Оказа се, че аленият автомобил ще стигне по-далече от първичните проекти. Той трябваше да обикаля в елиптична орбита към Слънцето, като се доближава от време на време до Марс. Но съгласно обява, която Мъск пусна в Twitter, ракетата наподобява е надхвърлила плануванаъа траектория и слага Теслата в орбита, която излиза отвън пътя на Червената планета.



Някои експерти допуснаха, че моторите са работили прекомерно дълго, тъй че електрическият автомобил е трансформирал траекторията на придвижването си и се е насочил към основния астероиден пояс сред Марс и Юпитер като ще стигне относително покрай орбитата на планетата джудже Церера.

И до момента в който светът се раздаваше на триумфа на Мъск, феновете на тайни теории побързаха да споделят своите визии за задачата и да вдигнат лъжливото було, сложено пред очите на елементарните хора, с цел да прикрие огромен скрит план.



Според една от хипотезите — която звучи необикновено неуместно — Мъск е изпратил в космоса не манекен в скафандър, а същински мъртвец. Според поддръжниците на тази концепция, това бил тест на нов, пробен способ, посредством който американците да се отървават от тела, за които никой не би трябвало да схваща.

Други тайни теоретици пък настояват, че аленият кабриолет се следи още от самото му политане от извънземни същества. Тази теза не се лимитира единствено с догатки, а дава редица образни доказателства.



Полетът на колата е наблюдаван от НЛО

Веднага след излитането на ракета-носител Falcon Heavy, няколко известни уфолози видяха странни светлини и тъмни, сходни на топки, апарати, които сновели наоколо до автомобила. Извънземните очевидно са показали същински интерес към този необикновен старт, изпращайки свои разследващи кораби да проучат нещата.

Уфолозите настояват, че извънземните сигурно са виждали милиони пъти нашите земни коли, само че излизането на един от тях в космоса, е провокирал неразбиране и ужас измежду тях.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР