Ексцентричната топ готвачка Силвена Роу може да не е в

...
Ексцентричната топ готвачка Силвена Роу може да не е в
Коментари Харесай

Шеф Силвена Роу сензационно: Искам да практикувам креватни ласки и на 90! Вижте как готвачката поддържа топ форма

Ексцентричната топ готвачка Силвена Роу може да не е в първа младост по ЕГН, само че има доста по-борбен дух от множеството 20-годиши, разбра HotArena.

Журито в „ Мастършеф “ въпреки от дълго време да е отпразнувала половин век, има намерение да си остане все по този начин млада и витална. Силвена се храни единствено със суперхрани, с помощта на които поддържа съвършено здраве и безукорен външен тип. Но за Роу е значимо освен да наподобява отлично, само че и да бъде полово дейна до края на живота си, написа „ Галерия “.

Искам да наподобявам и да имам силата на млада жена. Искам на 90 да се усещам като на 60. Да си имам и секс, и хубава, стегната кожа. Не желая да влизам в менопауза. Искам да си я забавя допустимо най-дълго. Не желая да изгубвам желанието си за секс и секса “, откровеничи Силвена.

Поне към този момент желанията на топ кулинарката се реализират с помощта на чията, лененото семе и останалите суперхрани, които употребява. Чрез тях тя съумява да намали холестерола си, който при нея бил в повишени количества. След 16 месеца специфична диета Роу съумяла да ги смъкне даже под нормата.

Със специфичните хранителни артикули кожата й станала мека като коприна, а яйчниците й са в съвършено положение. Силвена съумяла да научи и мъжа си – англичанина Малкълм, да се храни по нейния метод и той не запомнил за високото кръвно. Майка й пък, която е на 80, наподобява с най-малко 20 години по-млада.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР