Ексцентричен палат вдигна синът на Ахмед Доган Демир в престижния

...
Ексцентричен палат вдигна синът на Ахмед Доган Демир в престижния
Коментари Харесай

Скандално! Синът на Ахмед Доган отби река, за да мине в двора на палата му

Ексцентричен дворец подвигна синът на Ахмед Доган Демир в влиятелния квартал „ Бояна “, научи в. „ Галерия “ от хора, които са взели участие в грандиозния градеж.
Внушителната сграда се намира в регион, където живеят и някои от най-богатите българ. Първата капка на палата на Демир Доган е била направена още преди 2 години. Материали при градежа на къщата са дърво и камък, от които е направена и солидна висока ограда. Част от нея е издигната единствено от камъни, а другата – от няколко пласта дърво.
Голяма горделивост на младото семейство Доган ще бъде дворът, за който без подозрение ще се грижи особено назначен градинар. Дворът обаче няма да бъде като никой различен, тъй като през него ще минава река. Не става дума за изкуствено оборудване, а за вода отбита от преминаваща наоколо естествена река.
За тази цел строителите са създали преднамерено корито от камъни, тъй че шумът на водата да гали ухото на жителите на палата.
Демир е единственият наследник на Доган, плод на любовта му с първата му жена Таня Желязкова. Наследникът на Сокола се занимава със собствен бизнес, заобикаля медийни изяви и до момента не е показал политически упоритости.
В края на предходната година Демир се ожени за приятелката си Памела Жейкова в петзвезден хотел в „ Бояна “. Две години преди този момент се роди синаим Адмир, а младата двойка чака всеки миг и второто си дете.
Съпругата му е щерка на известния футболен управител Николай Жейков и също като мъжа си заобикаля гласност.
След време внуците на Доган ще тичат на поляната край реката в новия дворец в един от най-богатите квартали на София. Както е известно Сокола от години населява известните на всички „ Боянски сараи “, в чиито двор се разхождат пауни. Тук почетният ръководител на Движение за права и свободи събира няколко пъти в годината елита на групировката и произнася обичайната предновогодишна тирада, в която оповестява какви ще бъдат целите на партията.
Лятото прекарва нормално в морските си сараи край Росенец. Точно там предходната година дебаркира Христо Иванов и постави началото на предизборната акция на „ Да, България “ и края на безгрижните летни купони на Сокола в региона.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР