Екстремна игра с преминаване по въжен мост превърна Сияна и

...
Екстремна игра с преминаване по въжен мост превърна Сияна и
Коментари Харесай

Зрители бесни заради отпадането на двойка от Един за друг

Екстремна игра с прекосяване по въжен мост трансформира Сияна и Мирослав в следващата двойка, разделила се с приключението " Един за различен “, само че отпадането им ядоса феновете. Феновете на предаването го упрекват, че по традиция от предишни години първо отстранява по-възрастните двойки, което е недопустимо.

" И в трите сезона е по този начин. Най-напред си отиват по-възрастните, по-нестандартните двойки ", написа паметлива почитателка.

" Страхотни са Миро и Сияна. Една от дребното стойностни двойки в този сезон, които са се потвърдили с времето, че са един за различен, при които има цялостна естетика, липсва нервности и двуличие, както при множеството млади двойки във формата ", жали друга.

Участниците трябваше да прекосят дистанцията между тях, избирайки петте картички с най-важните моменти във връзката си досега. Най-слабо в комбинираното тестване с шест от 10 съвпадения се показаха три двойки, само че съгласно регламента на елиминация бяха изпратени участниците, прекарали най-вече време на въжения мост. Преминаването лиши най-вече време на Сияна и Мирослав и се наложи те да се изправят против Милка и Желязко, които не се показаха приемливо в провокациите през седмицата. По време на вота останалите двойки във Вилата на любовта дадоха едвам един глас за Сияна и Мирослав и цели осем за съперниците им.

" Бяхме доста щастливи да преживеем страстта " Един за различен “. Това, че си тръгваме, не значи, че не сме един за различен – в противен случай, сигурни сме в този факт. Тръгваме си с достолепие и с това, което сме желали да покажем “, разясниха Сияна и Мирослав. " Много сме щастливи, че оставаме и ще можем да се впуснем в още игри, тъй като най-интересните занапред предстоят “, споделиха Милка и Желязко, като си дадоха обещание да подхождат по-разумно в идващите провокации, с цел да не се озоват още веднъж на номинации, написа Hotnews.bg
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР