Експресно национално представително флаш проучване на Алфа Рисърч, проведено специално

...
Експресно национално представително флаш проучване на Алфа Рисърч, проведено специално
Коментари Харесай

Алфа рисърч: Според 45% от българите ще е добре за България НС да подкрепи кабинета на Габровски

Експресно национално представително флаш изследване на " Алфа Рисърч ", извършено особено за Българска национална телевизия през днешния ден, зададе следния въпрос:

" Според вас, добре ли ще е за България Народното събрание да поддържа държавното управление, препоръчано от проф. Николай Габровски? "

45% от запитаните дават отговор утвърдително на този въпрос. 38% считат, че поддръжката за оферти кабинет Габровски няма да е нещо положително за страната. А 17% дават отговор, че не могат да преценяват.

Номинираният за министър председател с мандата на ГЕРБ-СДС проф. Николай Габровски през днешния ден предложи своя проектокабинет на президента Радев. В него доминират специалисти, част от които са били министри, заместник-министри и началници на организации в служебни кабинети, в държавното управление на Тройната коалиция, както и кабинетите на Кирил Петков, Бойко Борисов и Пламен Орешарски.

С избора си на състав на Министерския съвет професор Габровски стартира концепцията за надпартиен кабинет и пробва да построи мост към парламентарни партии, които досега не дават безапелационен отговор дали считат да го поддържат.

Той дефинира министрите, на които се е спрял като екип от работещи специалисти без ярка политическа багра, които са заемали управителни позиции.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в  и ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР