Експремиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов ще съди служебния

...
Експремиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов ще съди служебния
Коментари Харесай

Бойко Борисов ще съди Бойко Рашков за сериозна сума

Експремиерът и водач на ГЕРБ Бойко Борисов ще съди служебния вътрешен министър Бойко Рашков за най-малко 25 000 лв.. Причината - думите на Рашков по отношение на Автомагистрала " Хемус " и че " тези средства са минали през една банка, благосъстоятелност на Бойко Борисов, и с този притежател на тази банка, Бойко Борисов е имал общи компании ". Това твърди юристът на Борисов по случая - Менко Менков.

След тези думи, Борисов на няколко пъти искаше доказателства от Рашков, които да поддържат думите му. " Кажете коя е банката, с цел да мога да Ви осъдя. Да може и банката да се отбрани. Ами в случай че е огромна банка, задгранична, става дума за доста пари и те ще го осъдят. Хайде каймата от хора, която очевидно съм ял, може към този момент да се е похарчила, да каже в този момент името на банката ", настоя водачът на ГЕРБ. Самият: " Това е въпрос на българския съд, а какво ще кажа в съда, аз си имам тактика ".
Бойко Борисов още веднъж се отхвърли да е народен представител
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов няма да е народен представител от 47-ото Народно заседание. Това потвърдиха пред Actualno.com от централата на партията...

Пред Менков отхвърли да заяви тъкмо какво обезщетение ще търси Борисов, само че изясни, че делото за вреди ще бъде заведено в Софийския градски съд, а той гледа каузи с цена на желае над 25 000 лв..

" Днеска към този момент сме оформили документите и го давам на съд ", разгласи Борисов на 9 ноември. Адвокат Менков изясни, че делото е готово, само че се чакат формалните телевизионни записи, с цел да бъде импортирано в съда - такава била процедурата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР