Експлозията на двете ракети в близост на границата на Полша

...
Експлозията на двете ракети в близост на границата на Полша
Коментари Харесай

Гълъб Донев ще свика Съвета по сигурността след консултациите със съюзниците ни в НАТО

Експлозията на двете ракети наоколо на границата на Полша с Украйна, при която починаха мирни жители, постанова незабавно преосмисляне на идващите ни дейности, с които да запазим мира. В непрекъснат контакт сме със съдружниците от НАТО и сътрудниците от Европейски Съюз. Това съобщи служебният министър председател Гълъб Донев при започване на днешното постоянно съвещание на Министерския съвет.

" Следим деликатно хода на следствието, сдържания звук и изказванията, учредени на обстоятелства са наложителни. Защото става дума за война. Дрънченето на думи е ненужно. Всички догатки преди да са изяснени обстоятелствата и събитията към случая на полска територия ще са нечиста сделка, която носи риск за ескалация на спора и неговото вероятно разширение ", съобщи министър председателят Гълъб Донев.

Той заяви още, че ще свика Съвета по сигурността към Министерски съвет незабавно откакто е явен резултатът от консултациите със съдружниците ни в НАТО. Трябва да продължим с напъните за възобновяване на мира и сигурността в района по пътя на дипломацията, добави още министър председателят.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР