Експлозията на двете ракети близо до границата на Полша с

...
Експлозията на двете ракети близо до границата на Полша с
Коментари Харесай

Премиерът Донев свиква Съвета по сигурността заради ракетите в Полша

Експлозията на двете ракети покрай границата на Полша с Украйна, при която починаха мирни жители, постанова незабавно преосмисляне на последващи дейности, с които да запазим мира. С непрекъснат контакт сме със съдружниците от НАТО и партьнорите и от Европейски Съюз. Следим деликатно хода на следствието. Това съобщи Гълъб Донев  Гълъб Донев Гълъб Донев е роден през 1967 година в София.   Завършва 35-а Руска езикова гимназия в София. на днешното съвещание на Министерски съвет.

„ Става дума за война. Дрънченето на думи е ненужно “, безапелационен беше той.

„ Всички догатки, преди да се изяснят обстоятелствата и събитията към случая на полска територия, ще са нечиста сделка, носеща риск за ескалация на спора и неговото вероятно разширение “, сподели още Донев.

По негови думи да се приказва за войната като за видео игра е рисково занимание: „ Войната на Русия против Украйна не е симулация на военна обстановка. Този спор убива мирни хора, разрушава бъдещето на Европа и света. “

„ Ситуацията не се изчерпва само и единствено с отговор на въпроса кой член от контракта на НАТО ще бъде задействан. Сериозно предизвикателство е по какъв начин да съхраним мира “, добави той.

Той разгласи, че ще свика Съвета по сигурността към Министерски съвет незабавно, откакто е явен резултатът от консултациите със съдружниците в НАТО: „ В този миг от основна значимост е единственото на съдружниците и сътрудниците в НАТО и Европейски Съюз. “
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР