Експлозия разтърси центъра на Нешвил. Говорителят на полицията Дон Аарон

...
Експлозия разтърси центъра на Нешвил. Говорителят на полицията Дон Аарон
Коментари Харесай

Извънредно! Експлозия разтърси центъра на Нешвил ВИДЕО

Експлозия раздруса центъра на Нешвил. Говорителят на полицията Дон Аарон съобщи, че детонацията в 6:30 часа сутринта, която е разрушила стъкла и е развалила здания, се счита за „ съзнателно деяние “, съобщи CNN.

Екипът на полицията за дейности при изключителни обстановки неотложно се отправил към мястото на случая след позвъняване за будеща подозрения кола, която е обвързвана с детонацията.

Трима души са били закарани в болница от региона на местопроизшествието, само че никой от тях не е в сериозно положение, оповестиха от пожарната команда на Нешвил.


Разследване на случилото се водят няколко служби, както локални, по този начин и федерални. Полицията и пътните патрули са отделили региона на детонацията.

Взривът е избухнал наоколо до градската болница и до една от старите елементи на града, която притегля туристи. Свидетел на детонацията, която се случилa под прозорците на дома му, сподели пред CNN, че видял долу три коли, обхванати в пламъци.

explosion "intentional act ", per local PD
— Yellow (@Yellow34950210)
PHOTOS: CBS affiliate captures aerial view over scene of Christmas morning explosion in Nashville, which authorities believe to be an "intentional act "
— CBS News (@CBSNews) ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР