Експлозии звучат в Николаевска и Запорожка области, пишат украински медии.

...
Експлозии звучат в Николаевска и Запорожка области, пишат украински медии.
Коментари Харесай

В няколко региона на Украйна прогърмяха взривове

Експлозии звучат в Николаевска и Запорожка области, пишат украински медии.
„ Съобщава се за детонации в региона на Николаев. По предварителни данни противовъздушната защита се е задействала. Очакваме публично удостоверение на информацията “, се споделя в канала в “Телеграм ” на организация УНИАН.

За детонации в Запорожие заяви украинското издание " Страна ”. Ръководителят на следената от Киев регионална администрация Александър Старух написа в канала си в “Телеграм ”, че градът е подложен на ракетна офанзива, че „ цели са станали инфраструктурни обекти “.

„ Има известия за детонации в региона на Ровно. Има известия и за детонации в региона на Виница “, се споделя в известието на украинския “Канал 5 ”.

Депутатът от Върховната Рада Алексий Гончаренко съобщи, че в региона на Днепропетровск се е задействала Противовъздушна отбрана.

Във вторник сутринта украинските медии оповестиха за въздушна паника в цялата страна. Експлозии прозвучаха в Кривой Рог, Ивано-Франковск, Виница, Киев и Одеска област.

В Киев и района беше въведено почасово спиране на електрозахранването заради щета на инфраструктурни уреди. Освен това съвсем половината от влаковете в страната закъсняват, оповестиха от украинските железници.

Ден преди този момент съветските въоръжени сили нанесоха масиран удар с далекобойно високопрецизно оръжие по обекти на военното командване, информационните и енергийните системи на Украйна, оповестиха от Министерството на защитата. Там подчертаха, че задачата на удара е реализирана, всички набелязани цели са изумени. Както изясни Владимир Путин на среща с непрекъснатите членове на Съвета за сигурност, това е отговор на терористичната офанзива на Кримския мост, проведена от украинските специфични служби, както и на други офанзиви против инфраструктурни обекти. Така се оповестява за детонации в Киев и Киевска област, Харковска, Одеска, Днепропетровска, Лвовска област, край Ивано-Франковск, Тернопол, Хмелницки, Конотоп, в Ровненска и Полтавска области, в Запорожие, Виница, Суми, Житомир. Президентът на Украйна Владимир Зеленски сподели, че 12 души са убити и над 80 са ранени.

Превод: В. Сергеев

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР