Експертният прокурор от Джорджия Фани Уилис, нает да помогне в

...
Експертният прокурор от Джорджия Фани Уилис, нает да помогне в
Коментари Харесай

Специален адвокат, нает от Фани Уилис, за да помогне в наказателното преследване на Тръмп, дари големи суми за нейната кампания

Експертният прокурор от Джорджия Фани Уилис, нает да помогне в наказателното гонене на някогашния президент Тръмп, подари 4300 $ за нейната акция за социална служба, записи шоу.

Джон Флойд, изтъкнат юрист от Атланта и сътрудник в Bondurant Mixson & Elmore, беше арестуван от Уилис през 2021 година, с цел да й помогне да преследва някогашния президент. Флойд е един от водещите специалисти по комплицираните и комплицирани закони за рекет в Джорджия, участващи в огромното дело против някогашния президент.

Един специалист сподели на Fox News Digital, че до момента в който даренията на Флойд не съставляват етични, правни проблеми или проблеми с спор на ползи, даренията от предходната акция биха могли да прибавят към възходящите проблеми с „ оптиката “ за Уилис.

Според обществените регистри Флойд е дарил на акцията на Уилис за областен прокурор два пъти — 2800 $ на 20 март и 1500 $ на 25 юни 2020 година, за общо 4300 $.

Окръжният прокурор на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР