Експертизите за кошмара с три трупа във Варна потвърдиха версията

...
Експертизите за кошмара с три трупа във Варна потвърдиха версията
Коментари Харесай

Експертиза: Двойно убийство и самоубийство във Варна

Експертизите за кошмара с три натрупа във Варна потвърдиха версията за двойно ликвидиране и самоубийство. Това заяви през днешния ден окръжният прокурор на Варна Красимир Конов, предава Varna24.bg.

" Извършена е съдебно-медицинската експертиза. От аутопсията е открита повода за гибелта на всеки един от убитите. Установени са всички лица, които са взели участие в тази покруса. Няма лица, които да са напуснали жилището и да не са открити ", изясни той.

" Към актуалният миг не мога да заявя изрично, че Димитър Големанов е килърът. Чакаме балистичната експертиза, с цел да установим и оръжието. Все още няма отговор на въпроса за какво в жилището е имало толкоз доста оръжия и на кого са те. Иззет е биологичен материал от оръжията, прави се и експертиза по метода на ДНК профилирането. На база на свидетелските показания главният претекст за убийството и самоубийството се обрисува ревността.

Разследването продължава и не мога да се наемам с решителност ", разяснява още Красимир Конов. Припомняме, че Димитър Големанов - някогашен рейнджър, простреля досегашната си другарка и различен мъж в апартамент във Варна, след което се самоуби.

40-годишният Големанов имал сполучливи бизнеси и заведение на крайбрежната алея във Варна. С починалата към този момент Диляна, на 23 години, имали 2-годишна връзка - бурна и завладяваща, както я разказват техни близки.

Третата жертва е 41-годишен кипърец с шведско поданство, който Големанов срещнал с Диляна. При огледа в жилището е открит автомат, два газови револвера, преправени на бойни, и един военен револвер със заличени номера, както и голям брой муниции.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР