Експертите в областта на козметиката предупреждават, че притежателите на мазна

...
Експертите в областта на козметиката предупреждават, че притежателите на мазна
Коментари Харесай

Ако имате мазна кожа, изключете тези продукти от козметичната си чанта

Експертите в региона на козметиката предизвестяват, че притежателите на мазна кожа би трябвало да бъдат извънредно деликатни при избора на козметика. За начало е значимо да извършите верен избор на декор дьо загар, пудра, коректор, бронзант и други артикули, които нанасяте всекидневно на лицето си. Време е деликатно да прегледате цялото наличие на козметичната си чантичка и да се сбогувате с някои артикули вечно, а други да започнете да употребявате по-активно.
Хидратираща основа за грим
Ако имате мазна кожа, отървете се от хидратиращата основа за грим. Изберете си тоник за стягане на порите. Когато си купувате основа, заложете на матиращ артикул.
Фон дьо загар
 Почистете кожата си с вярното измиващо средство Почистете кожата си с вярното измиващо средство
Почистващите препарати за лице би трябвало да се сортират толкоз деликатно, колкото и кремовете за кожата на лицето. Модерният подбор...
Вместо нормалния си тънък дьо загар, въоръжете се с матираща база и тонизираща пудра с задоволително висок слънцезащитен показател. Този артикул би трябвало да се употребява целогодишно, а освен през лятото, настояват експертите.
Пудра
Искате да можете да поправяте грима си денем, употребявайки пудра. По-добре е да се откажете това, просто нанесете спомагателен пласт върху лицето си. Изберете лека транспарантен пудра, която бързо ще отстрани непотребния искра. Използвайте дебела четка, с цел да я нанесете, би трябвало да усещате, че нанасяте продукта с потупване на четката по лицето като че ли забивате косъмчетата на четката в кожата си. Това ще разреши на мазния искра да изчезне за дълго време.
Спрей за фиксиране на грима
Ако употребявате транспарантна пудра, само че това не взема решение казуса с мазния искра на кожата, постанова се да вземете и фиксиращ спрей. Има доста лека текстура, оказва помощ за управление на производството на себум и оставя кожата свежа и матова дълго след нанасяне. Разбира се, с подобен спрей вашият грим ще бъде съвършен за дълго време.
 7 аргументи за мазна кожа 7 аргументи за мазна кожа
Питали ли сте се „ Защо кожата ми се омазнява “? Ако забелязвате бляскавост по лицето си и постоянно имате недостатъци и акне,...
Матиращи салфетки
Ако желаете бързо да освежите грима си и да премахнете всички мазни петна, използвайте матиращи кърпички. Достатъчно е просто да ги сложите върху кожата си, само че несъмнено не е нужно да триете мощно.
Хайлатър, руж и сенки
Ако имате мазна кожа, прекомерното потребление на хайлайтър единствено ще подчертае това. Не използвайте други артикули, които съдържат отразяващи частици. Кремообразен руж и сенки също не са подобаващи за мазната кожа. Вместо това, използвайте единствено сухи артикули с матово покритие.
Имайте поради тези препоръки, когато избирате декоративна козметика, експериментирайте с грима и постоянно получавайте стремежи резултат.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР