Експертите в любовните връзки и психолозите смятат, че искрата в

...
Експертите в любовните връзки и психолозите смятат, че искрата в
Коментари Харесай

Вижте 5 начина да поддържате искрата във връзката

Експертите в любовните връзки и психолозите считат, че искрата в любовта трае сред 6 месеца до 3 години според от аргументите, които са ви събрали.
След това последователно двойките минават във етапа на откритите и по-притихнали връзки, в които постоянно тази искра се губи. Тя обаче може да се поддържа жива, стига сътрудниците да поставят нужните старания за това. Не се изисква кой знае какъв брой доста, с цел да съумеете да поддържате пламъка посред ви без значение какъв брой време е минало от първата ви среща и вълнението, което сте изпитвали първоначално.
Има някои в действителност лесни способи да поддържате искрата във връзката и в любовта. Ето по какъв начин да съумеете.

1. Присъствайте освен тялом, само че и духом.
Забързаното всекидневие, ставащото все по-малко свободно време, децата, уговорките са всички тези фактори, които ни гълтам и които ни карат да влезем в коловоз. Така романтиката замира, привикваме да живеем с някого и знаем, че той просто е там. Понякога не всеки път чуваме това, което ни споделя, погълнати от личните си мисли и проблеми. Това е неточност, която пречи на връзките и отдалечава сътрудниците. Важно е да сте тук и в този момент, да слушате интензивно колегата си, да не стоите безучастно, когато споделя нещо, желае мнението ви или просто ви споделя по какъв начин е минал денят му.

2. Изненадвайте го.
За да поддържате искрата жива, не спирайте да изненадвате колегата си. Ако той не знае какво да чака от вас, това ще поддържа интереса му. Сивото всекидневие е задоволително безцветно, с цел да допуснете вие самите да посивеете в него, да станете предсказуеми и скучни.

3. Обличайте се, с цел да впечатлявате.
Важно е да се обличате по метод, който ви харесва и ви кара да се чувствате добре. Но също толкоз значимо е да се стараете да впечатлявате и половинката си с външния си тип. С времето множеството двойки се усещат все по-комфортно в компанията на другия и стопират да се стараят да впечатляват с визия. За да поддържате искрата жива, не спирайте да изненадвате с външния си тип.

4. Не угасвайте изцяло светлините в спалнята.
Обличайте секси долни дрехи, с което да будите интереса на мъжа до себе си. Не угасвайте напълно светлината в спалнята, тъй като по този начин отнемате опцията на половинката си да се наслаждения на това, което ще му подарите. Мъжете обичат освен със сърцето, само че и с очите си. Подхранвайте искрата посред ви, като му позволявате да ви вижда. И не забравяйте, че тези дефекти, от които се притеснявате, в множеството случаи са забележими единствено за вас. Така че, оставете лампите включени.

5. Ходете на срещи.
Ако първоначално сте ходели по срещи дружно, само че към този момент е минало прекалено много време и от дълго време сте прескочили тази фаза, възобновете я. Не е нужно да се вършиме на сантиментална двойка, гледаща се влюбено през масата, обсипана със свещи, в случай че това ви е неприсъщо. Но можете да вършиме неща дружно под формата на среща. Правете взаимни проекти. Измисляйте си занимания, с които да се забавлявате през уикенда дружно. Открадвайте си по един дълъг уикенд. Правете си изненади и не забравяйте да флиртувате.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР