Експертите се опасяват, че жертвите на К-19 по света може

...
Експертите се опасяват, че жертвите на К-19 по света може
Коментари Харесай

Експерти: К-19 ще убие 2 млн. души, докато се създаде ваксина

Експертите се притесняват, че жертвите на К-19 по света може да се удвоят преди да бъде приключена работата по ваксина против ковид, съобщи CNN.

Предупреждението идва, откакто статистиката регистрира над 1 милион жертви на заболяването - следващият крайъгълен камък в късата, само че опустошителна история на пандемията.

Броят на починалите от ковид SARS-CoV-2, който предизвиква К-19, в този момент възлиза на 1 000 555, съгласно данни от университета "Джон Хопкинс ".

Мрачната картина стана факт за по-малко от 9 месеца, откакто първият смъртен случай беше доказан от китайските управляващи в град Ухан.
Оттогава вирусът наруши всекидневието на милиарди хора по света и аргументи огромни стопански вреди. Повече от 33 милиона случая са доказани в международен мащаб.

Русия към този момент записва ваксина и стартира да я ползва върху хора, само че тя беше посрещната скептично от международната здравна общественост. Руските управляващи записаха препарата преди започването на третата фаза от тествания върху хора, без която съгласно международните стандарти никой медикамент не може да бъде прибавен в здравната процедура.

Същевременно излезе информация, че през първите две етапи в тестванията са взели участие единствено 76 души, а в оповестените данни за имунния отговор при доста от пациентите има цялостна еднаквост, каквато статистически е съвсем невъзможна.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР