Експертите са обсъждали проблеми на електронното разузнаване на 6 и

...
Експертите са обсъждали проблеми на електронното разузнаване на 6 и
Коментари Харесай

Натовски експертите обсъждаха у нас проблемите на електронното разузнаване

Експертите са обсъждали проблеми на електронното разузнаване на 6 и 7 юни, като са взели участие близо 60 представители на разследващи организации на страни-членки и сътрудници на Алианса, както и от структурите на НАТО.

При откриването на форума шефът на Службата бригаден военачалник Венелин Венев съобщи, че съюзната общественост по електронно разузнаване има водеща роля при внедряването на софтуерни решения за реализиране на осведомително предимство и сливане на приноса на нациите, написа Банкер..

 

„ България интензивно подкрепя консолидираното на новите решения и способства за развиването на съюзната теория за ЕР “, добави още бригаден военачалник Венев.

Заместник-началникът на защитата генерал-лейтенант Михаил Попов приветства участниците и акцентира, че наличието на делегати от 23 страни-членки на Алианса и тяхната експертиза са поръчител за отговор при рецесии, чрез дейно и оправдано потребление на националните и съюзните качества.

 

По време на съвещанието бяха доказани още един път високата оценка за работата и цената на давания от Служба „ Военно разузнаване “ народен принос за разследващото обезпечаване на Алианса.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР