Експертите решили малко по-добре да проучат техния начин на живот,

...
Експертите решили малко по-добре да проучат техния начин на живот,
Коментари Харесай

Тайните На Амишите: Защо Не Боледуват От Рак!? Ето Кое Гони Най-Страшната Болест!

Експертите решили малко по-добре да проучат техния метод на живот, храненето им и да се опитат да намерят връзка с непредвиденото изобретение. Много от амишите не е пушат и не пият, и най-много не са безразборни, което води до извода, че този метод на живот има значима роля в намаляването на случаите на рак. Сред останалите фактори е и количеството на физическа работа.

Много от амишите се занимават със земеделие, строителство и други неща, които изискват голямо количество физическа интензивност, което ги прави здрави. Докато останалата част от Америка седи пред дребните екрани по през целия ден, те се трудят, а специалистите считат, че точно това способства за тяхното чудесно здраве.

Друг значим фактор е фактът, че те сами отглеждат храната си. Използват органични способи, с помощта на които отглеждат плодове и зеленчуци, органични мляко и месо и незамърсена храна, каквато доста американци, а и доста други хора в никакъв случай няма да опитат, написа " разкрития ".

Въпреки че мнозина се подиграват с техния метод на живот, като ги считат за изостанали и примитивни, ангажираността на тези хора към „ елементарен “ живот с чиста и здрава храна, която им носи положително здраве, съставлява метод на живот, за който останалата част на света може единствено да мечтае.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР