Експертите посочиха най-популярните държави за пътуване в условията на пандемия

...
Експертите посочиха най-популярните държави за пътуване в условията на пандемия
Коментари Харесай

Това са най-предпочитаните дестинации за почивка след епидемията

 Експертите показаха най-популярните страни за пътешестване в изискванията на пандемия на ковид. Списъкът на дестинациите се дава от Express с позоваване на данните на онлайн туристическата услуга TravelSupermarket.

Проучвайки поръчките на английските туристи за април, анализаторите стигат до заключението, че Испания остава любимецът, въйпреки че бе потърпевша от вируса повече от другите европейски страни. Петте курорта с най-хубаво съответствие цена/качество включвт курортите Майорка, Коста дел Сол, Ибиса, Менорка, както и островната страна Малта.

Следващи в листата на известните ваканционни дестинации са испанската Коста Бланка, Лансароте и Гран Канария (част от Канарските острови), както и Закинтос (Гърция) и Алгарве (Португалия). Освен това Турция, по-специално градовете Мармарис и Анталия, показаха преференциални предложения.

Както означи представителят на службата Ема Културст, на фона на пандемията, доста курорти бяха подготвени да предложат евтини билети, привличайки туристи от разнообразни страни. " На пазара има в действителност положителни цени, в случай че сте подготвени да резервирате ", заключи тя.

Към 27 май Испания е измежду първите пет страни в света с максимален брой случаи на коронавирусна зараза. Има 236,2 хиляди инфектирани.

Премиерът Педро Санчес разгласи обновяване на интернационалния туризъм от средата на лятото. Според политика управляващите ще подхващат всички нужни ограничения за сигурността както на жителите на районите, по този начин и на пътуващите. От 1 юли Испания ще изостави двуседмичната карантина за туристи.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР