Експертите от РИОСВ - Бургас извършиха проверка на всички автоматични

...
Експертите от РИОСВ - Бургас извършиха проверка на всички автоматични
Коментари Харесай

РИОСВ - Бургас провери сигнал за замърсяване на въздуха в града

Експертите от Регионална инспекция за опазване на околната среда - Бургас направиха инспекция на всички автоматизирани измервателни станции за надзор качеството на въздуха – Автоматична измервателна станция (АИС) „ Долно Езерово “, АИС „ М. Рудник “, ДОАС - Регионална инспекция за опазване на околната среда по отношение на постъпили в Регионалната ревизия по околната среда и водите (РИОСВ) – Бургас сигнали на „ зелен телефон “ от 23.30 до 01.00 часа на 08 март 2018 година против 09 март 2018 година от жители за задушлива миризма на ароматни въглеводороди в комплексите „ Славейков “, „ Изгрев “, „ Лазур “, „ Братя Миладинови “ и квартал „ Ветрен “, Регионална инспекция за опазване на околната среда - Бургас, оповестиха от Екоинспекцията в града. Установи се, че няма регистрирани превишения на праговите стойности на нормите на следените замърсители в атмосферния въздух.
В ежедневния доклад на оператора „ Лукойл Нефтохим Бургас “АД до Регионална инспекция за опазване на околната среда - Бургас е докладвано, че сдружението не е в употреба от 01 март 2018 година заради капитален ремонт. Започнати са изключителни инспекции на единната противоаварийна работа, при което не са установени миризми. Забранени са всички дренирания на апарати и съоръжение към въздушна и водна среда. Прекратени са всички софтуерни действия с евентуален риск от излъчвания на въглеводороди.
Регионална инспекция за опазване на околната среда – Бургас ще продължи да осведоми за положението и качеството на атмосферния въздух.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР