Експертите от американския Институт за цветовете Пантон (Pantone Color Institute)

...
Експертите от американския Институт за цветовете Пантон (Pantone Color Institute)
Коментари Харесай

Ето го цветът на 2022 година

Експертите от американския Институт за цветовете " Пантон " (Pantone Color Institute) дефинираха основния цвят за 2022 година Това е 17-3938 Very Peri - динамичен тюркоазено наследник колорит с виолетово червен подтекст, съчетаващ верността и постоянството на синьото с силата и вълнението на аленото.

Проявявайки безгрижна убеденост и смело любознание, които оживяват нашия креативен дух, любознателният и завладяващ PANTONE 17-3938 Very Peri ни оказва помощ да прегърнем този изменен пейзаж от благоприятни условия, отваряйки ни за нова визия, до момента в който пренаписваме живота си. Разпалвайки още веднъж благодарността за някои от качествата, които синьото съставлява, допълнени от нова вероятност, която резонира през днешния ден, PANTONE 17-3938 Very Peri слага бъдещето пред нас в нова светлина, се споделя в обявата на уеб страницата.

Живеем във времена на промяна. PANTONE 17-3938 Very Peri е знак на световния дух на момента и на прехода, през който прекосяваме. Тъй като излизаме от натоварен интервал на изолираност, нашите показа и стандарти се трансформират, а физическият и цифровият ни живот се сливат по нов метод.

Дигиталният дизайн ни оказва помощ да разтеглим границите на действителността, отваряйки вратата към един динамичен виртуален свят, в който можем да изследваме и сътворяваме нови цветови благоприятни условия. С трендовете в гейминга, разширяващата се известност на метавселената и възходящата артистична общественост в цифровото пространство PANTONE 17-3938 Very Peri илюстрира сливането на актуалния живот и метода, по който цветовите трендове в цифровия свят се демонстрират във физическия свят и назад.

Цветът на годината отразява протичащото се в нашата световна просвета, демонстрира това, което хората търсят и на което цветът може да отговори, добавя Лори Пресман, вицепрезидент на Pantone Color Institute.

" Създаването на нов цвят за първи път в историята на нашата просветителна стратегия " Цвят на годината " на Pantone отразява световните нововъведения и трансформации, които се случват. Тъй като обществото продължава да разпознава цвета като сериозна форма на връзка и метод за изложение и влияние върху хрумвания и страсти, за ангажиране и свързване, сложността на този нов червено-виолетов наситено наследник колорит акцентира обширните благоприятни условия, които имаме пред нас ", сподели още тя.

Very Peri демонстрира жизнерадостно отношение и динамично наличие, което предизвиква смелото творчеството и проявата на въображение. Ето по какъв начин наподобява този цвят:

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР