Експертите на iFixit традициаонно разглобиха новите смартфони на Apple и

...
Експертите на iFixit традициаонно разглобиха новите смартфони на Apple и
Коментари Харесай

iFixit: iPhone Xs и Xs Max имат L-образна батерия и нов чип за захранването

Експертите на iFixit традициаонно разглобиха новите смарт телефони на Apple и изследваха вътрешната конструкция на Apple iPhone Xs и iPhone Xs Max.

По време на презентацията Apple съобщи, че Phone Xs и iPhone Xs Max имат по-добра отбрана от прахуляк и вода, този път от клас IP68. Но експертите на iFixit не можаха да намерят разлики в хидроизолацията. Само че отварянето на новите устройства е станало по-трудно.



След махането на екраните се виждат някои разлики. Taptic Engine има различен друг размер и разширена дънна платка. Един от конекторите на екрана е изместен в долната част. Има разлики и при представителите, за които се допуска, че в този момент са по-мощни.

iPhone Xs е оборудван с L-образна батерия, а в смарт телефона iPhone Xs Max са сложени две акумулатори. iPhone Xs и iPhone Xs Max имат акумулаторна батерия с потенциал надлежно 2658 mAh (3,81 V) и 3174 mAh (3,80 V). Интересно е, че ъглите 6 стенната L-образна батерия са закръглени, с цел да се понижи несъразмерното напрежение в батерията от топлинното уголемение.



На дънната платка на iPhone Xs Max бе открит нов чип на зареждането – Apple 338S00456.

iFixit даде 6 точки от 10 вероятни за лекотата на ремонт на новите смарт телефони на Apple.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР