Експертите“ говорят за вредата от фастфуда. Но толкова ли е

...
Експертите“ говорят за вредата от фастфуда. Но толкова ли е
Коментари Харесай

Ползата от фастфуда, която по принцип се премълчава

 шоколад изгода

„ Експертите “ приказват за вредата от фастфуда. Но толкоз ли е нездравословна бързата храна за индивида? По отношение на някои артикули хората се заблуждават. Сега ще забележим противоположната страна на продуктите, които се считат за напълно нездравословни:

Дюнерът – доста лекари са на мнение, че дюнерът е „ потребна храна “, тъй като съдържа зеленчуци, месо и питка, която постоянно се подготвя от непресято брашно.

Пуканките – в пуканките има доста витамин B, фибри, калий, цинк, натрий, желязо и магнезий.

Пицата – пицата  е прелестен източник на въглехидрати и мазнини за организма. Пицата съдържа огромно количество калций. Впрочем, доста зависи и от плънката.

Свинското – изгодата от свинското е в наличието доста количество витамини от групата B (особено B12), а също желязо, цинк и белтъчини.

Хамбургерът – В началото на 1930-те известният американски биохимик и физиолог Джеси Маклендън провел опит, в който един студент в продължение на 13 седмици се хранел единствено с хамбургери и вода. Експериментът, а и по-нататъшният живот на студент, потвърдили, че сходна диета е изцяло задоволителна за естественото действие на човешкия организъм.

Чипсът – това е един от най-калорийните артикули, който има дълъг период на валидност. Идеален е за тези, които са на път. Освен това, чипсът усъвършенства настроението и съдържа потребните омега 6-мастни киселини.

Шоколадът – шоколадът е богат на фосфор, калций и магнезий. Също по този начин е прелестен източник на калории.

Вместо завършек: просто не злоупотребявайте с тези артикули, тъй като всяка храна може да е нездравословна в неограничени количества.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР