Експерти по полиграфа и езика на тялото споделиха пет знака,

...
Експерти по полиграфа и езика на тялото споделиха пет знака,
Коментари Харесай

Само за дами: Ако той прави тези неща, определено ви изневерява

Експерти по полиграфа и езика на тялото споделиха пет знака, които могат да ви оказват помощ да разберете дали вашият сътрудник ви изневерява. Подозирате, че вашият сътрудник ви изневерява, само че той настойчиво отхвърля? Жените постоянно, макар своите подозрения даже и доказателства, не желаят да повярват, че той има друга. Въпреки това, специалистът по полиграф и някогашен сътрудник на ФБР – Джак Тримарко и специалистът по езика на тялото Лилиан Глас ви споделят 5 знака, които несъмнено ще потвърдят подозренията ви.

Изведнъж стартира да се отнася друго
Ако вашият сътрудник внезапно стартира да се отнася по-различно от до момента, без значение дали е в позитивно или негативно, значи, че нещо не е наред. Например, в случай че попитате къде е бил в петък вечер, той внезапно стартира да си търка носа, да кашля, бързо да диша – несъмнено нещо не е наред.

Твърде доста се стреми да потвърди, че споделя истината
Когато личността лъже, постоянно гледа в пода и го знаят множеството хора. Поради това мъжете, които изневеряват постоянно са се научили да гледат дамите в очите до момента в който ги лъжат. Поради това, в случай че вашият сътрудник ви гледа в очите, без да мига и ви повтаря: „ Не спах с друга “, помислете малко за това какъв брой е почтен и за какво толкоз се старае да ви увери, че това е правилно.

Ако на вашият въпрос ви дава отговор с въпрос „ дали ти ми изневеряваш? “
Ако е по този начин, то несъмнено печели време, с цел да измисли същински отговор. Като трансферира топката на вас демонстрира възприятието си на виновност, пробва се да упрекна и всички други към себе си. Поради това, погрешен сътрудник ще ви каже, че сте параноичка и ще се опита да ви упрекна, че вие му изневерявате.

Винаги трансформира историята
Истината елементарно се помни и постоянно ще я разкажете по същия метод, само че с лъжите е друго. Често забравяме, че сме послъгали и по този начин историите се трансформират. Ако да вземем за пример вашият сътрудник постоянно ви споделя друга версия на ергенската вечер на най-хубавия му другар, знайте, че не ви споделя истината.

Кълне се във всичко
Кълне се във всичко и всеки … Защото истината сама по себе си е задоволително мощна. Но хората, които лъжат, би трябвало да намерят нещо задоволително мощно, с цел да потвърдят изказванията си.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР