Експерти отправиха трескаво предупреждение към американските власти относно страшно ядрено

...
Експерти отправиха трескаво предупреждение към американските власти относно страшно ядрено
Коментари Харесай

Ядрен взрив от Северна Корея може да погуби 90% от американското населени

Експерти насочиха трескаво предизвестие към американските управляващи по отношение на ужасно нуклеарно оръжие, за което те се опасяват, е Северна Корея може да употребява против Съединени американски щати. Оръжието, известно бомба за нуклеарен електромагнитен подтик, употребява високочестотни радио талази, получени посредством нуклеарна детонация в горната атмосфера, което ще наруши работата и ще повреди цялата електроника, по сходство на голямо късо съединяване, написа в. "Дейли Мейл ", представено от Блиц.

В своето предизвестие специалистите настояват, че сходен гърмеж може да затрие 90% от популацията на Съединени американски щати в границите на година. Смразяващото предизвестие бе отправено от лекар Уилям Греъм и лекар Питър Винсент При от комисията за електромагнитни импулси в отчет със заглавието „ Ядрена електромагнитна офанзива от страна на Северна Корея: Екзистенциална опасност “.

Според специалистите, бомбата ще бъде детонирана на височина сред 30 и 400 километра над задачата, което ще докара до прекъсване на електроподаването в голям район.

Това на собствен ред ще докара до опустошителни резултати, в това число изключване на хладилниците, в които се държат запасите от храна и медикаменти, спиране на връзките и прекъсване на течащата вода, както и нейното филтриране.

В отчета учените пишат: „ Резултатът може да е прекъсване на електричеството в Съединени американски щати за неустановен интервал, което ще докара до гибелта в границите на година на до 95% от популацията “.

Учените също разказват и „ опустошителните вреди “, които може да аргументи този тип офанзива против Съединени американски щати. „ В рамките на развиването на дребен нуклеарен боеприпас и ракети с огромна дължина на полета радикалните съперници на Съединени американски щати, започвайки със Северна Корея, са действителна опасността от нуклеарен електромагнитен подтик против Съединени американски щати, като това е един от методите, по които сходна страна може да нанесе опустошителни вреди на Съединени американски щати “.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР